Ereğli İlçesinde meydana gelen 12 hırsızlık suçunu gerçekleştiren Jandarmanın sıkı takibi sonucunda yakalandılar.

İlçenin Kaymaklar köyünde 4 evden 2 adet av tüfeği ve 1 adet havalı tüfek, 3 adet ağaç kesim motoru, 1 adet tırpan motoru çalan İ.D. ve G.B. isimli kişilerin satın aldığını tespit edilmesinin üzerine alınan ifadesinde T.A. isimli kişiden satın aldıkları ifadesini verdiler.

T.A’nın evinde arama yapan Jandarma, zanlının evinde 2 televizyon, 1 kasatura, 4 uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi. Araştırmanın derinleştirilmesi üzerine ilçenin çeşitli köylerindeki birçok evden daha hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı.

Jandarmanın teknik ve fiziki takibi sonucunda, T.A., İ.D. ve G.B. göz altına alınırken, diğer çete üyeleri Y.H. ve O.T. ise Ereğli ilçe merkezinde yakalandı. Zanlılar 10 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddiası ile ifadeleri alınırken, Emniyette 2 ayrı dosyanın da bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Haber Merkezi)

İmplant tedavisinde vida beynine saplandı İmplant tedavisinde vida beynine saplandı

Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar
Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı! Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı!
Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?” Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?”
Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı. Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı.

Editör: Murat Barutçu