Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi Müdürlüğü’nde göçük olduğu ve işçilerin göçük altında kaldığı iddia edildi.

Müessesenin -540 kodu 1. Ocakta meydana gelen göçükte 4 işçinin kaldığı bilgisi edinildi. İşçilerin kimlikleri ile ilgili henüz net bir bilgi verilmedi. 

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yaptığı açıklamada, olayı öğrenir öğrenmez olay yerine hareket ettiklerini ve göçük sonrası ellerine net bir sayı ve bilgi ulaşmadığını belirterek, bölgede çalışan maden işçilerinin başlarına taktıkları baretlerde yer alan çiplerin incelenerek kaç kişi olduğunun tespit edilmesi için çalışma yapıldığını söyledi.

Öte yandan göçük ihbarı sonrası AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

Kızılay’dan çocuklara etkinlik Kızılay’dan çocuklara etkinlik

ttk eregli göçük

Detaylar gelecek!

Göçükte kalan işçilerin sayısı belli oldu! Göçükte kalan işçilerin sayısı belli oldu!

Göçükte kalan işçilerin sayısı belli oldu! Göçükte kalan işçilerin sayısı belli oldu!

Zonguldaklı başsavcıdan çarpıcı iddia! “Süleyman Soylu’ya operasyon!” Zonguldaklı başsavcıdan çarpıcı iddia! “Süleyman Soylu’ya operasyon!”

Çaycuma'da feci kaza! 1 ölü! Çaycuma'da feci kaza! 1 ölü!

Kalbinden rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı Kalbinden rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı

Ucuz balık  15 Ekim’den sonra! Ucuz balık 15 Ekim’den sonra!

Atınç Kayınova: “Halk otobüsleri iş bırakmasın diye İstenenden yüksek zam yapıldı!” Atınç Kayınova: “Halk otobüsleri iş bırakmasın diye İstenenden yüksek zam yapıldı!”

Kilimli’de uyuşturucu operasyonu Kilimli’de uyuşturucu operasyonu

Editör: Murat Barutçu