Zonguldak Haber – Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir beraberinde, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet ile AK Parti Zonguldak Milletvekillerini Meclis’te ziyaret etti

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir beraberinde, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet ile AK Parti Zonguldak Milletvekillerini Meclis’te ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun dileğinde bulundular.

TSO Başkanı Metin Demir, AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Tamamlanan seçim süreci sonrasında, 28.Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu’nu meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk. Odamız tarafından İlçe odalarımızın da katıkları ile hazırlanan “Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentilerimiz “raporumuzu kendilerine sunarak istişarelerde bulunduk. 27.Dönem de olduğu gibi 28.Dönemde de uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Tebrikleri kabul etti, sorunları dinledi Tebrikleri kabul etti, sorunları dinledi

Milletvekilimiz Sayın Çolakoğlu’na bu dönemde de görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

TSO  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAFFET BOZKURT’U ZİYARET ETTİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet, 28.Dönem Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’u Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki makam odasında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarete İlişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “tamamlanan seçim süreci sonrasında, 28.Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt’u meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk. Odamız tarafından İlçe odalarımızın da katıkları ile hazırlanan “Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentilerimiz “raporumuzu kendilerine sunarak istişarelerde bulunduk.

Milletvekilimiz Sayın Bozkurt’a görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

TSO AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUAMMER AVCI’YI ZİYARET ETTİLER

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet, 28.Dönem Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’yı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki makam odasında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarete İlişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Tamamlanan seçim süreci sonrasında, 28.Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Muammer Avcı’yı meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk. Odamız tarafından İlçe odalarımızın da katıkları ile hazırlanan “Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentilerimiz “raporumuzu kendilerine sunarak istişarelerde bulunduk.

Milletvekilimiz Sayın Avcı’ya görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.03.27-(1)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.03.27

Yasak aşk cinayeti! Kasap bıçağıyla boğazını kesti! Yasak aşk cinayeti! Kasap bıçağıyla boğazını kesti!

Çevre Gününde Atık Gemisini Gezdiler Çevre Gününde Atık Gemisini Gezdiler

Feci kaza! Traktör ve ilaçlama makinesinin arasında sıkıştı! Feci kaza! Traktör ve ilaçlama makinesinin arasında sıkıştı!

Minikler eğlendi büyükler yarıştı Minikler eğlendi büyükler yarıştı

Editör: Virda Şahin