Zonguldak’ın Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü ‘Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliği” yapıldı.

Kozlu Şehir Stadı'nda "Kazanan çok, kaybeden yok" sloganıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları ve İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliği 290 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Jandarma Komutanı Ali Taha Özkök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim camiası yasta! Şenol Basan hayatını kaybetti Milli Eğitim camiası yasta! Şenol Basan hayatını kaybetti

Etkinlik kapsamında konuşan Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ,  “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak protokolü ile hayata geçirilen iki tane önemli proje var. Birinci proje unutulmaya yüz tutmuş olan geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak ve tekrar gün yüzüne çıkarmak ikinci projemiz ise yine iki bakanlığımızın protokolü ile 81 ilde hayata geçirdiği fiziksel etkinlik oyunları çerçevesinde çocuk oyunları. Bu kapsamda ilçemiz okullarında yıl boyunca antrenörlerimiz ve gençlik liderlerimiz eşliğinde çalışmalarımız yapmış bulunmaktayız. Mesai arkadaşlarımızın büyük özveriyle yürüttüğü çalışmalarla amacımız, çocuklara hareketli yaşam alışkanlığını kazandırmak, spor kültürünü aşılamak, bağımlılık noktasına gelen internet ve ekran uzak tutmak suretiyle obeziteden uzak duracak hareket kavramı ile ilgili bir alışkanlık oluşturmaktır.

Kurumumuzca yürütülen bütün çalışmalarda ve bugünkü organizasyonda desteklerini esirgemeyen hep yanımızda olan; Kozlu Kaymakamımız Hüseyin Ece’ye,  Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'’a, İl Gençlik ve Spor İl Müdürüm Hakan Yüksel’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur Gök’e, Okul Müdürlerimize ve Milli Eğitim camiasına, büyük emek sarf eden mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etkinlikte minik öğrenciler eğlenirken, büyüklerde birbirleriyle yarıştılar. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-16.25.29

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-16.25.29-(2)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-16.25.29-(1)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-16.25.31-(1)

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-16.25.30

Editör: Murat Barutçu