İstanbul Haber - İstanbul’un Sarıyer ilçesinde, cadde üzerinde seyir halinde olan bir kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bowling heykeline çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda otomobil havalanarak takla attı ve sürücü yaralandı. Korkunç kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Lüks villada sır ölüm: 17 yaşındaki genç havuzda can verdi Lüks villada sır ölüm: 17 yaşındaki genç havuzda can verdi

Kaza, önceki gün saat 15.00 civarında Sarıyer Maden Mahallesi'nde gerçekleşti. Olaya göre, 34 GGE 781 plakalı otomobil ile cadde üzerinde ilerleyen N.B.G. isimli kadın sürücü, direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki bowling heykeline çarptıktan sonra havalandı ve takla attı.

Heykele çarpıp havalandı

Kaza sonucunda araç içerisinde bulunan N.B.G. hafif şekilde yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, aracın sağa doğru yöneldiği ve heykele çarptığı görülüyor. Ardından araç havalandı ve takla atarak durdu. Kazayı duyan çevredekiler hemen olay yerine koştu. İhbar üzerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Hafif yaralı kurtuldu

Olay yerine hızla gelen sağlık ekibi, vatandaşların yardımıyla yaralı kadını araçtan çıkardıktan sonra ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. N.B.G. daha sonra ambulansla Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavisinin ardından N.B.G. taburcu edildi. Kaza sonrası polis ekipleri inceleme yaparak tutanak tuttu. Aracın da çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldüğü belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. İHA

AW019140_08

AW019140_07

AW019140_05

AW019140_04

AW019140_02

AW019140_03

AW019140_01

Editör: Virda Şahin