Ak Parti Zonguldak milletvekili aday adayı olan Nejdet Tıskaoğlu, dün Zonguldak merkezde kurulan Soğuksu halk pazarını gezdi. Vatandaşlarla sohbet edip desteklerini isteyen Tıskaoğlu ilginç anlara şahit oldu.

Destek istediği pazarcı kadının kendisine 10 TL uzatması karşısında şaşıran Tıskaoğlu, asıl isteğinin dua olduğunu söyledi.

Nejdet Tıskaoğlu olayı şöyle anlattı;

“Çok anılar biriktirmeye başladık bugünlerde. Değeri hiçbir şey ile ölçülemeyecek kadar değerli anılar. Soğuksu pazaryerinde pazarcı bir teyzemiz ile karşılaştık bugün. Tabii ki pazaryeri biraz hafiften sesli. Teyzemize dedim ki, ‘’Anacım dua, destek ve yardımlarınızı bekliyorum’’. Teyzemiz ise yardım kısmını duyup 10 TL uzattı elime.

Dedim ki anacım bu ne? Teyzem dedi ki ben hiç kimseyi boş çevirmem oğul! Dedim ki anacım Allah razı olsun. Biz senin dualarına talibiz. Bize senin duaların lazım. Teyzem ile bir güzel sohbet edip hayır dualarını aldık şükürler olsun.

Hafta sonu ameliyatı olacakmış teyzemiz. Rabbim bu mübarek Ramazan Ayının yüzü gözü hürmetine tez zamanda şifasını versin İnşallah. Dualarımız seninle.”

“NEJDET TISKAOĞLU SEN MİSİN?”

Ak Parti Zonguldak milletvekili aday adayı ve İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu’nun pazaryerinde karşılaştığı gençle sohbetini şöyle anlattı;

“İnsan iş hayatının akışına kapılırken bazı nimetlerden mahrum kalıyor bazen. Zonguldak soğuksu pazaryerinde bir kardeşimiz ile karşılaştık;

’’Dedi ki Nejdet Tıskaoğlu sen misin?’’

 Evet, kardeşim benim dedim. Merak edip nedenini sorduğumda ise;  herkes seni konuşuyor pazarda” dedi.

Konuşması, samimiyeti ve sıcaklığı ile yüreklerimizi ısıttı. Gülüştük sarıldık. Yolun hep açık olsun kardeşim. Rabbim o güzel gönlüne göre versin.”

“AÇIK ARA HALK DESTEĞİ YANIMIZDA”

Nejdet Tıskaoğlu, halk pazarı gezisinin devamında vatandaşlarla sohbet ederek izlenimlerini şöyle aktardı;

“2023 seçimlerinin ülkemiz için önemini, gelecek için atılacak adımların devamlılığını anlattıklarını ve Ak Parti’ye 20 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de gönülden desteklerini esirgememelerini istedik. Sohbetlerimiz sırasında olumsuz bir hava yaşamadık. Halkımız her zaman olduğu gibi bizimle.

Vatandaşlarımız; inşallah 2023 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde bunu bir kez daha tüm dünyaya göstereceklerinden şüphemiz yok.” (Haber Merkezi)

pazar yeri tıskaoglu (3)

pazar yeri tıskaoglu (4)

pazar yeri tıskaoglu (5)

pazar yeri tıskaoglu (1)

Editör: Murat Barutçu