Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Nejdet Tıskaoğlu, 49 milletvekili aday adayının hepsinin amacının Zonguldak’a, Türkiye’ye katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Kim hak ediyorsa o kazansın diyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Nejdet Tıskaoğlu, gazetemize yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Bugün bizim düğünümüz, Ak Partinin düğünü. Güzel bir katılım var. Partide ne kadar demokratik olduğu, partideki üyelerin, delegelerin, meclis üyelerinin partiye ne kadar çok katkı vermek istediklerini gösteren bir tablo. Herkes partiye, cumhurbaşkanımıza nasıl katkı sağlayalım, doğru adayların seçilmesine nasıl katkı sağlaya bilirimin bir göstergesi. Hak eden kazansın. Buradaki 49 adayın hepsinin amacı Zonguldak’a, Türkiye’ye katkı sağlamak. Benimde ortak amacım bu. Memlekete fayda sağlamak itiyoruz. Bildiğim iş kolu olan sanayi anlamında katkı sağlamak istiyorum. Zonguldak’a yatırımcıları getirme noktasında fayda sağlamak istiyoruz. Kendine güvenen herkes aday adayı olabilir ama sonuçta kararı genel merkez verecek. Temayüldeki dostlar verecek. Kim hak ediyorsa o kazansın.

Ben Kilimli ilçemizin Bölüm Mahallesinde büyümüş Çaycumalı bir kişiyim. Babam madenci ve 5 kardeşin en büyüğü. Dişimizle tırnağımızla İstanbul’a çekildik bugün iş insanı olduk. Bugün 56 ülkeye ihracat yapan Çaycuma’da 400 çalışanı olan, yurtdışında 250 çalışanı olan biriyim. Bu bir başarı hikayesidir. Yaptıklarım yapacaklarımın göstergesi. Ben her zaman hayatımda başarılı işler yapmaya çalıştım. İnşallah Allah bize siyasette de başarılı işler yapmayı nasip eder” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8711

Editör: Seçkin