2024 Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçiminde tekrar aday olacağını açıklayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri tekin, hizmetlerine devam edebilmek için bir dönem daha göreve devam etmek istediğini söyledi.

Nuri Tekin; "Tabii, buna seçmen karar verecek. Seçilirsem göreve davam ederim;  seçilemezsem, 'Ekmekçi Nuri" olarak görevime devam ederim" ifadesini kullandı.

Kalfa İrfan Yaman vefat etti Kalfa İrfan Yaman vefat etti

Görev yaptığı süre içerisinde hiçbir zaman makamını siyasi ve kişisel hırsları için kullanmadığını ifade eden Tekin, "Her insan gibi ben de kızdım, kırıldım.  Ama hep içime attım; kırgınlıklarımı, kızgınlıklarımı hiçbir zaman makamdan aldığım yetkiye yansıtmadım. Hiçbir zaman vatandaşla ilişkilerime siyasi yaklaşım göstermedim, kurum içinde ve dışında siyasi bir yaklaşımım olmadı. Vaatlerimin büyük çoğunluğunu yerine getirdim. Yerine getiremediklerimizden bazıları, merkezi idarenin tasarrufuna takıldı. Biz vatandaşımızın terazisine güveniyoruz. İnşallah, hizmetlerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)

Kiracı ve ev sahibi keserle yaraladı Kiracı ve ev sahibi keserle yaraladı

Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı! Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı!

Fuhuş evlerine baskın! Fuhuş evlerine baskın!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Editör: Murat Barutçu