Şampiyonluk mücadelesi veren Ortacıspor’un  Kulüp Başkanı Ersin Tekin, en büyük desteklerinin taraftar olduğuna inandıklarını ifade ederek, takımına başarılar diledi. 
Zonguldak Birinci Amatör Lig Ereğli Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Ortacıspor, ligin 6. hafta maçında Gümelispor ile karşılaşacak. Maç, 10 Aralık Pazar günü saat 14.30'da Kandilli Belde Sahası'nda oynanacak. Ortacıspor, 10 puanla 2. sırada yer alıyor ve Gümelispor karşılaşmasıyla şampiyonluk yarışını sürdürmeyi hedefliyor.
Ortacıspor Kulüp Başkanı Ersin Tekin, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında antrenörleri Ramazan Sezer ve futbolcularına güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin en büyük destekçisinin taraftarlar olduğunu ifade eden Başkan Tekin, Gümelispor maçına tüm Ortacısporlu taraftarları davet etti.
Yapılan açıklama şu şekilde: 
“Antrenörümüz Ramazan Sezer ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu birlik ve beraberliğe en büyük destek ise her zamanki gibi taraftarlarımızdır. Bu nedenle, Gümelispor maçı için Ortacısporlu taraftarlarımızı Sahada takımımıza destek ve moral vermeye davet ediyoruz. Her dönemin sıkıntılı günleri olabilir. Biz de taraftarımızın büyük desteği ile bu sıkıntılı günleri, karşılaşmadan alacağımız galibiyetle aşmaya başlayacağımıza inanıyoruz. Biliyoruz ki Ortacıspor, taraftarı ile birlikte büyük bir camiadır. Bu vesileyle takımıza başarılar diliyoruz.”
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-12-07-at-16.24.37-(1)

Çok sağ ol “Kenan Ağabey” Çok sağ ol “Kenan Ağabey”

WhatsApp-Image-2023-12-07-at-16.24.36

Editör: Virda Şahin