Muhammet Yazıcı hayatını kaybetti Muhammet Yazıcı hayatını kaybetti

20 Mayıs Cumartesi günü Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki N.N.Ö, isimli bebek, annesinin sevgilisi F.S. tarafından tecavüze uğradı. Yaşanan olayın ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan talihsiz bebek 1 gün sonra hayatını kaybetti. Olayın ardından F.S. polis tarafından gözaltına alındı ve ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hastanede yaşamını yitiren talihsiz bebeğin cenazesine devlet eli değdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze törenine; İlçe Kaymakamı Mehmet Göze'nin yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, savcılar, hâkimler, adliye personeli ve emniyet personeli katıldı.

Kimsesizler mezarlığına defin edildi.

Devlet tarafından sahip çıkılan 2 yaşındaki bebek Pehlivanlar Mahallesi Siteler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından kimsesizler mezarlığına defnedildi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...! Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...!

Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı

Müşteri ile Zonguldaklı nakliyeci arasındaki ilginç diyalog! Müşteri ile Zonguldaklı nakliyeci arasındaki ilginç diyalog!

“Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez” “Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez”

Editör: Murat Barutçu