Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasının ardından tepkiler peş peşe geldi. 
Vatandaşların yanı sıra, siyasilerde Sinan Oğan’ın açıklamalarına tepki gösterdi. 
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, açıklamanın hemen ardından “Herkes Kendine Yakışanı Yaptı” şeklinde paylaşımda bulundu. 
Ümit Özdağ ise, “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.” dedi. 
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!” dedi.
Yılmaz Özdil de Sinan Oğan’a tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Özdil’in paylaşımı şu şekilde: “Muhalefet partilerinin adayı olarak oy isteyen Sinan Oğan, iktidar partilerine biat etti, AKP karşıtı milliyetçi gençlerin umudu olarak başladı, Hizbullahçıların değneği olarak tamamladı, bundan böyle ağzıyla kuş tutsa, güvenilir siyasetçi olabilmesi imkânsız.”
Bazı vatandaşların yorumları ise şu şekilde: 
“MHP de yumruk yediğin, hakaretlere maruz kaldığın zamanları unutma Sinan Oğan. Gün gelir devran döner Ak Parti de girer siyasetine çöplüğüne! Sakın bir daha Milliyetçiyim Atatürkçüyüm deme adımızı lekeledin”
“Sinan Oğan an itibariyle Arap milliyetçiliğini Türk milliyetçiliğine tercih etmiş; ikinci bir Devlet Bahçeli olmayı yeğlemiştir. Milliyetçilikten dönekliğe bir transfer daha!”
“Sen senin arkanda duran seni popüler bi siyasetçi yapan yol arkadaşının davasını kişisel çıkarların için sattın Sinan Oğan tarih seni yazacak merak etme… Sinan Ateş’in kanı yerde kaldı.”
“Sinan Oğan, Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı! BİZ  ERDOĞAN'I DESTEKLEMİYORUZ! Hiçbir zaman ‘Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız.’ diyen Erdoğan'ı desteklemeyiz!”

Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...! Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...!

Türkiye’de yaşlı kesim yoksullaştı Türkiye’de yaşlı kesim yoksullaştı

Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı

Müşteri ile Zonguldaklı nakliyeci arasındaki ilginç diyalog! Müşteri ile Zonguldaklı nakliyeci arasındaki ilginç diyalog!

“Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez” “Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez”

Editör: Virda Şahin