Dönercilerin sıcak hava ile mesaisi! Dönercilerin sıcak hava ile mesaisi!

İstanbul Haber - İstanbul'un Taksim bölgesinde yaşanan bir olayda, bir taksi şoförü iddiaya göre yabancı bir müşterisinden fazla para istedi ve müşterinin vermemesi üzerine yolcuyu şiddetli bir şekilde dövdü.

Olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir taksi şoförü yabancı uyruklu bir müşterisinden daha fazla para talep etti. Müşteri ise gerektiğinden fazla ücreti ödemeyeceğini belirtince, aralarında tartışma başladı. Tartışma hızla şiddetlenerek kavgaya dönüştü ve sonunda taksiden inen kadın müşteri ile taksi şoförü arasında fiziksel bir çatışma yaşandı.

 

Düzce festivalinde sanatçı değişikliği! Düzce festivalinde sanatçı değişikliği!

Taksi şoförü, öfkesiyle kadın yolcuyu hırpaladı ve sonrasında vahşice darp etti. Olayın daha da vahimleşmesiyle taksi şoförü kadına öldüresiye saldırdı. Paranın alınmasıyla birlikte taksici, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Çevredeki bazı vatandaşlar, olayın şok edici anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Kameralar, kadının yaşadığı dehşet verici saldırının saniye saniye görüntülerini ortaya koyuyor.

Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi! Avukata koltuk değnekleri ile saldırdı! 15 yıl hapsi istendi!

Trafik magandası can aldı! Trafik magandası can aldı!

Olayın ardından, çevredeki insanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın müşteri daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, hızla olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve şüpheli taksi şoförünü tespit etmek için çalışmalar başlattı. İHA

Karayip Korsanı deprasyonda Karayip Korsanı deprasyonda

Ekran-görüntüsü-2023-07-22-152631

Ekran-görüntüsü-2023-07-22-152549

Editör: Virda Şahin