Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak için Devrek'te büyük bir coşku yaşanacak. Devrek Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bu özel yılda Devrek halkını bir araya getirerek bisikletlerle Cumhuriyet sevgisini kutlayacak.

29 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Cumhuriyet Alanı'ndan başlayacak olan bu heyecan verici organizasyona, bisikleti olan herkes davetli. Katılımcılardan, Türk bayrakları ile donattıkları bisikletleriyle yola çıkmaları bekleniyor.

Devrek Süslü Kadınlar Bisiklet Turu organizatörü Güler Demirci Benli, organizasyon hakkında şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için düzenlediğimiz bu organizasyonda, bisikletlerimizi kullanarak Cumhuriyetimize olan sevgimizi göstermek istiyoruz. 29 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Cumhuriyet Alanı'ndan başlayacak olan bu organizasyona tüm Devrek halkını davet ediyoruz. Bisikleti olan herkesi, Türk bayrakları ile pedal çevirmeye bekliyoruz."

Devrek halkı, bu etkinliğin coşkusu içinde Cumhuriyetin 100. yılını kutlama fırsatını bulacak. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek, Cumhuriyetin kutlanması için muhteşem bir yolculuğa davet ediyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Hayatına son vermek isteyen kadını, yakınları kurtardı! Hayatına son vermek isteyen kadını, yakınları kurtardı!

Çaycuma’da küçük çocuğa cinsel istismar Çaycuma’da küçük çocuğa cinsel istismar

Özcan Ulupınar: Enkaz devraldık! Özcan Ulupınar: Enkaz devraldık!

Katledilen anne ve oğlu Çaycuma’da toprağa verildi! Katledilen anne ve oğlu Çaycuma’da toprağa verildi!

Batı Karadeniz için büyük tehlike! Bir anda insanların karşısına çıkıyor! Batı Karadeniz için büyük tehlike! Bir anda insanların karşısına çıkıyor!

Bankada soygun alarmı! Bankada soygun alarmı!

Sosyal medya bu video ile yıkıldı… Sizce kim haklı? Sosyal medya bu video ile yıkıldı… Sizce kim haklı?

Acılık ayağı söküldü! Acılık ayağı söküldü!

Editör: Murat Barutçu