AW048630_03

Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti! Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti!

Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler Ambulansa fermuar sistemi ile yol verdiler

Gaziantep Haber - Gaziantep'te yaşayan Göktuğ Arin adlı görme engelli genç, kapalı ambalajlı sucuk alışverişi sonrasında yaşadığı korkunç bir olay sonucunda yaralandı. Sucuktan çıkan metal parçasının boğazına takılmasıyla acil olarak hastaneye kaldırılan Arin, tedavi sürecinin ardından taburcu oldu ancak olayın sorumlusu olarak gördüğü sucuk firmasına sert tepki gösterdi.

Olayın detaylarına göre, 20 yaşındaki Göktuğ Arin, marketten aldığı kapalı ambalajlı sucuğu yerken boğazında şiddetli ağrı hissetti. Ağzında metal benzeri bir tat fark eden Arin, ailesinin yardımıyla hemen hastaneye götürüldü. Yapılan müdahaleler sonucunda sağlığına kavuşan Arin, yaşadığı travmatik deneyimi paylaşarak vatandaşları ürün seçimlerine dikkat etmeye çağırdı.

Kedi katliamı: Zehirli ciğerle yok edildiler Kedi katliamı: Zehirli ciğerle yok edildiler

AW048630_04

Arin, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Kahvaltı sırasında yediğim sucuğun içinde bulunan demir parçası boğazıma takıldı. Önce ne olduğunu anlamadım. Boğazımda acı hissettiğimde ailem beni hemen doktora götürdü. Demir parçası mideme indi. Doktorlar midemi temizleyerek demir parçasını çıkardılar. Ben yandım başka insanlar da yanmasın. Aldığınız ürünlere dikkat edin. Öznesil şirketi ürettiği sucuklara dikkat etmiyor, hakkım haram olsun."

14 gündür kayıp olan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın akıbeti belirsiz! 14 gündür kayıp olan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın akıbeti belirsiz!

AW048630_01

Görme engelli genç, ürünlerin kalitesi ve güvenliği konusunda şirket yetkililerinden şikayetçi oldu. Arin, yaşadığı tehlikeli olayın diğer insanlara zarar vermemesi için vatandaşları ürün seçimlerine özen göstermeye davet etti. Aynı zamanda, olay sonrasında firmayı arayarak mağduriyetlerini iletmelerine rağmen, şirket yetkililerinin sadece "bildikleri yere şikayet edebileceklerini" söylediklerini belirtti. Aile dostları da yaşanan olayın ciddiyetini vurgulayarak, benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini dile getirdi. İHA

AW048630_02

Editör: Virda Şahin