Oğlunun gözü önünde eski sevgilisine kurşun yağdırdı! Oğlunun gözü önünde eski sevgilisine kurşun yağdırdı!

AW048625_03

Eskişehir Haber - Eskişehir'de bir kapalı çarşıda beslenen kedilerin zehirli ciğer verilerek öldürüldüğü iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Odunpazarı ilçesinde bulunan Taşbaşı Çarşısı'nda meydana geldi. 2 Ekim günü bir dükkanda beslenen dört kedi ortadan kayboldu. Dükkanda çalışanlar, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde, bir kişinin kedilere zehirli ciğer verdiğini gördü.

14 gündür kayıp olan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın akıbeti belirsiz! 14 gündür kayıp olan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın akıbeti belirsiz!

AW048625_04

Kedilerin beslendiği dükkanda çalışan Oya Kanar, kedilerin bir gün sonra kayıp olduğunu fark ettiklerini belirterek, "Dışardan gelen kedilerin içeride dışkılamasından biz sorumlu değiliz. Onlar da hayvan, hayvanseverler tarafından tolerans edileceğini düşünüyorduk. Ama bu böyle olmadı, iki tane şahitlerimiz de var. Yönetim kedilerin toplatılması için ciğer dağıtılıyor ve o ciğerlerle birlikte hayvanlar yok ediliyor" dedi.

İnşaatta korkunç kaza! İki işçi yüksekten düştü! İnşaatta korkunç kaza! İki işçi yüksekten düştü!

Taşbaşı Çarşısı yönetiminden bazı yöneticiler ise, iş hanı içerisinde kedi, köpek gibi hayvanların beslenmemesi için imza toplayarak esnafa ilettiklerini, kedilerin zehirlenme durumunun söz konusu olmadığını ifade ettiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

AW048625_01

AW048625_07

 

Editör: Virda Şahin