***Zonguldak Kömürsporlu yönetici Şükrü Öztürk, sevgili eşi Neşe Öztürk’ü kaybetmenin derin acısı içinde. Dün hayata veda eden merhume Öztürk için bugün Site Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yaklaşık 10 yıldır çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Şükrü Öztürk, hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Kırmızı-Lacivertli yönetici, hastalıkta sağlıkta bir ömür adadığı sevgili eşi Neşe Öztürk’ü kaybetti.

Uzun zamandır beyin tümörü tedavisi gören Neşe Öztürk, dün itibariyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhume Öztürk’ün vefatı, başta Şükrü Öztürk ve doktor olan kızı Pelin Öztürk olmak üzere Öztürk ailesini yasa boğdu. Ölüm haberiyle birlikte derin acı yaşayan Öztürk ve ailesini, akraba, dost ve yakınları teselli etmeye çalıştı.

Zonguldak Kömürspor camiası, acı haber üzerine sosyal medyada taziye mesajları yayınlayarak Öztürk ailesinin acısına ortak oldu. Zonguldak Kömürspor teknik ekibi ve futbolcular, 8 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Afyonspor’la oynanacak son maç için sabah erken saatlerde yola çıktığı için cenaze törenine katılamadı. Kulüp, törene çelenk gönderdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, cenaze törenine katılamasa da Şükrü Öztürk’ün acısını paylaştı. Alan, kendisine ait şahsi sosyal hesabından yayınladığı mesajda, “Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Zonguldakspor Basın Sözcüsü Sn. Şükrü Öztürk’ün kıymetli eşi Neşe Öztürk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah.” şeklinde ifadelerde bulundu. Başkan, ayrıca cenaze törenine çelenk gönderdi.

KIRAT’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhume Neşe Öztürk için bugün Site Camii’nde Cuma namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törene, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Zonguldak Kömürspor Kulübü Dernek Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Diyarbekirspor'un Zonguldaklı teknik direktörü Şenol Demir başta olmak üzere antrenörler, eski profesyonel ve amatör futbolcular, UltrasElmas ve Genç Zonguldaklılar tribün liderleri, Telekom İl Müdürlüğü ve Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek bina personeli, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Törenin ardından merhume Neşe Öztürk, Kırat Gültepe’de yeni aile mezarlığında toprağa verildi.

ŞAFAK Gazetesi ailesi olarak merhume Neşe Öztürk’e Allah’tan rahmet, başta Şükrü Öztürk olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi