ZONGULDAK Kömürspor’un Akhisarspor’dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Onurcan Güler kamptan ayrıldı. Hafta arasında Zonguldak’a gelerek Bakacakkadı kampına katılan Onurcan, lacivert-kırmızılı kulübün içinde bulunduğu durumu ve şartları beğenmeyince geri gitti. Olumsuz sonuçlanan transfer, yönetim kanadında moralleri bozdu.

Bu arada 1 Eylül başlayacak yeni sezon hazırlıklarını Bakacakkadı’da sürdüren Zonguldak Kömürspor, çalışmalarına sabah-akşam 20 kişilik kadrosuyla devam ediyor. Gençlerin ağırlıkta olduğu kadroda Hakan Çevik, Ramazan Işık ve Yiğit Gökoğlan olmak üzere sadece 3 yeni transfer var.  Bunun yanı sıra yurt dışından gelen ve amatörden profesyonele geçiş yapacak futbolcular da Kömürspor’un transferleri arasında yer alacak.

Finansal kriz nedeniyle kadro kurmakta zorluk yaşayan Zonguldak Kömürspor, 1 Eylül’e kadar önünde çok az süre kalmasına rağmen istediği kadroyu henüz oluşturabilmiş değil. Takımdaki bu durum, lacivert-kırmızılı camiada büyük bir endişeye neden oldu. Spor adamları, üzgün ifadelerle “Böyle giderse düşen ilk takım Zonguldak Kömürspor olur” yorumunda bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi