*** Beyaz grupta ilk hafta oynanan maçlarda 21 gol atıldı. 18 takımdan 13’ü gol atarken, 5’i gol sessizliği içindeydi. Goller, 18 farklı futbolcunun imzasını taşıdı. 2 futbolcu, hem rakip ağlara, hem de kendi ağlarına gol atarak ilk haftaya şansız başladı.

2. Lig Beyaz grupta ilk hafta 21 golle geçildi. Afjet Afyonspor’dan Onur Toprak 2 gol birden atarak gollü bir açılış sezonu yaşadı. Toprak dışında 2 gol atan bir başka futbolcu olmadı.

Hacettepespor’dan Mehmet Can Güngör ile Amed Sportif’ten Onur Alkan, hem rakip, hem de kendi ağlarına attıkları gollerle dikkat çekti.

Bu futbolcuların dışında Afyonspor’dan Mehmet Dingil, Hekimoğlu Trabzon’dan Oğuzhan Erdoğan, Dede Çelik, Samet Yalçın, Tarsus İdmanyurdu’ndan Yasin Elmas, Sancaktepe Belediyespor’dan Erhan Şentürk, Kırklarelispor’dan İbrahim Sürgülü, İnegölspor’dan Hacı Mustafa Karabulut, Sarıyer’den Yaser Yıldız, Manisa FK’dan Serdar Deliktaş, Yeni Çorumspor’dan Kıvanç Kaya, Bakspor’dan Yavuz Koç ve Eyüp Poyraz 1’er gol kaydetti.

Zonguldak Kömürspor, Gümüşhanespor, Şanlıurfaspor, 1922 Konyaspor ve Pendikspor ilk hafta gol sessizliği yaşadıkları için söz konusu bu takımlardan gol atan futbolcu çıkmadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi