Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kozlu Belediyespor, yenilgisiz liderliğini 9’uncu haftada da sürdürdü. Yeşil-Beyazlı ekip, evinde konuk ettiği Üzülmezspor’u 4-0 yendi.

Klasman A grubunda oynadığı 8 maçı da kazanan Kozlu Belediyespor, “namağlup unvanla” girdiği haftayı yine aynı şekilde kapattı. Turan Altıntaş idaresindeki takım, düşme potasındaki Üzülmezspor karşısında kazanmakta zorlanmadı.

Kozlu Belediyespor, sahasındaki maçta Burak Sezer, Mikail, Ömer Faruk, Ali Koçaklı, Polat Öztürk, Oğuz Küçük, Emrah Ergür, Furkan Üstün, Onur Köksal Öztorun, Fatih Deniz ve Yusuf Oyit tertibiyle oynadı.

Karşılaşmada 28’inci dakika geçilirken ev sahibi ekibin golü geldi. İlk 8 haftada asist ve golcü özelliğiyle ön plana çıkan Furkan Üstün, bu dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarıda bitime iki dakika kala Ali Koçaklı sahne aldı. Sağ bek, 43’üncü dakikada kendine has bindirmelerinden birinde rakip kalede golü buldu.

İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya iki farklı üstünlüğün verdiği rahatlıkla başlayan Kozlu Belediyespor gollerini sürdürdü. 48’inci dakikada Ömer Faruk farkı 3’e çıkarırken, 55’inci dakikada Yusuf Oyit skoru 4-0 olarak belirleyen golü kaydetti.

Oynadığı 9’uncu maçı da kayıp vermeden geride bırakan Kozlu Belediyespor, puanını 27’ye çıkararak açık ara farkla liderliğini sürdürdü.

Namağlup unvanın yanı sıra Kozlu Belediyespor, farklı galibiyet serisine de devam etti. Son 3 maçı 6, 5 ve 4’er gollü galibiyetlerle geride bırakan yeşil-beyazlı takım, bugün de rakip kalede 4 gol bularak galip geldi.

Skorer takım kimliğiyle dikkat çeken Klasman A grubu lideri, attığı 40 gol ve yediği 5 golle, ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım unvanlarını elinden bulunduruyor.

Bu sezon tüm istatistikleri alt üst eden Turan Altıntaş ve öğrencileri, 10’uncu hafta maçında Ereğli deplasmanında Akınspor’un konuğu olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi