*** Zonguldak Kömürspor’un yarın Kahramanmaraşspor’la oynayacağı 7’nci hafta maçı Covid 19 engeline takıldı. TFF, ev sahibi Kahramanmaraşspor’da birçok futbolcunun testinin pozitif çıkması üzerine yarın ki karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

2. Lig Beyaz grupta geçen hafta Ankara Demirspor-Sarıyer maçının ardından ikinci erteleme kararı geldi. Zonguldak Kömürspor’un yarın Kahramanmaraşspor’la oynayacağı 7’nci hafta maçı, ev sahibi ekipten bir çok futbolcunun covid testinin pozitif çıkması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu kararıyla ertelendi. Karar üzerine karşılaşma, haftalık maç fikstüründen çıkarılacak.

Normalde 28 Ekim Çarşamba (yarın) günü saat 15.00’te Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı’nda oynanacak maçın hangi tarihte oynanacağı ilerleyen günlerde TFF tarafından duyurulacak.

Zonguldak Kömürspor geri döndü

Deplasman maçı için Kahramanmaraş’ta kampa giren Zonguldak Kömürspor, erteleme kararı üzerine Zonguldak’a geri dönmek için yola çıktı. Takım 850 kilometrelik yolu katettikten sonra yarından itibaren 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına yoğunlaşacak.

Zonguldak Kömürspor-24 Erzincanspor arasındaki 8’inci hafta maçı, 31 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak.

Sancaktepe-Sarıyer maçı da ertelendi

Bu maçın yanı sıra grupta yarın İstanbul’da Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanması gereken Sancaktepe FK-Sarıyer maçı, yine Covid 19 nedeniyle ertelendi. Bilindiği üzere Sarıyer’de geçen hafta Ankara Demirspor’la oynanacak maç öncesi bir çok futbolcu ile teknik ekipte pozitif vakalar görülmüş ve bu nedenle söz konusu maç ertelenmişti. 14 günlük karantina süresi devam etmesi üzerine Sarıyer’in maçları statü gereği erteleniyor.

2. Lig Beyaz grupta 7’nci hafta programı ve hakemler şöyle:

Saat 14.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Kocaelispor (Mustafa Hakan Belder-Karabük)

Saat 14.00 Mustakil Atletizm Pisti Sahası: Anagold 24 Erzincanspor-Hacettepespor (Hasan Kaçar-Bursa)

Saat 14.00 TCDD Ankara Demirspor Sahası: Ankara Demirspor-Manisa FK (Bilal Köseoğlu-Amasya)

Saat 14.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Çorum FK (Ahmet Turan Timuroğlu-Elazığ)

Saat 14.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Afjet Afyonspor (İlker Yasin Avcı-İstanbul)

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Uşakspor AŞ (Selim Özen-Diyarbakır)

Saat 19.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Gümüşhanespor (Süleyman Soyutürk-Bursa)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi