Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Kozlu Belediyespor’da transfer tam gaz devam ediyor. Yeşil-Beyazlı yönetim, teknik direktör Harun Aydoslu’nun raporu üzerine 1 numaralı mevkide alternatif oluşturmak için bir transfer daha yaptı.

İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın yaptığı görüşmeler neticesinde Rize doğumlu kaleci Cihan Kotil, yeşil beyazlı aileye dahil edildi. Son olarak Pazarspor’da oynayan 26 yaşındaki file bekçisi, kesin anlaşmanın sağlanması üzerine Kozlu’ya gelerek yeşil-beyazlı takımla antrenmanlara başladı.

Rize Telekomspor, Kalkanderespor, Ağrı 1970 Spor, Kendirli Belediyespor, K. Göremespor ve Pazarspor deneyimleri bulunan Kotil, yeni sezonda meslektaşı Can Avcı’yla rekabet içinde olacağı 1 numaralı mevkiye büyük katkılar sağlamak istiyor.

Kozlu Belediyespor serüvenine başlamanın heyecanı içindeki Cihan Kotil, duygularını ve yeni sezondan beklentilerini ŞAFAK Spor’la paylaştı.

Kozlu Belediyespor’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Rizeli kaleci, “Kozlu Belediyespor hedefi olan büyük bir camia. Bu büyük camianın içinde olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada güzel bir ortam var. Hedefi olan bir takımdayım. Bu hedef yolunda takıma katkılar sağlayacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kariyerimde yeni bir serüven olacak. Kozlu Belediyespor’da kariyerime bir şampiyonluk daha eklemek istiyorum. Güzel bir sezon olacağına inanıyorum.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi