Rize Haberleri

Rize haberleri ve güncel Rize gelişmeleri, Rize ile ilgili tüm video, Rize fotoğrafları ve Rize haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Rize'nin Güneysu ilçesinde piknik yapmak için girdikleri derenin ortasında mahsur kalan 2 şahıs beton pompası kurularak kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

2 kişinin ölümü ile sonuçlanan ‘kiracı-ev sahibi’ kavgasıyla ilgili davada sanık, müebbet ve 34 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Türkiye Gündemi

Rize’nin İkizdere ilçesinde bir araç uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan iki kişi İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

Rize'nin Ardeşen ilçesinde dün Tunca beldesi eski belediye başkanının vurularak hayatını kaybettiği kavganın başlangıç görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Rize’nin Pazar ve Ardeşen ilçelerinde denize giren 2 Gürcistan uyruklu kişi hayatlarını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpan araçta bulunan 5 kişilik ailedeki 3 kişi hayatını kaybederken 2'si yaralandı.

Türkiye Gündemi

Fırtına Deresi'ne giren 6 öğrenciden 2'si hayatını kaybederken, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Rize'nin Ardeşen ilçesinde serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren 6 öğrenciden dördü sağ kurtulurken, ikisinin ise cansız bedeni bulundu.

Türkiye Gündemi

Rize’de bir şahıs, sokak ortasında tartıştığı kişiyi silahla vurarak kaçtı.

Rize’nin Çayeli ilçesinde kontrolden çıkan aracın uçuruma yuvarlandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Rize’de meydana gelen kazada gelin arabası şarampole yuvarlandı. Kazada araçtaki gelin ve damat ile birlikte 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Çay Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Mavi, bu yıl budama yapmayarak çayını ÇAYKUR’a değil de özel sektöre satmayı...