Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cuntay ile Sabah Gazetesi ve A Spor futbol yorumcusu Volkan Demir, ınstagramın ikili canlı yayın özelliğiyle futbolseverlerle buluşacak.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında evlerinden dışarı çıkmayan Zonguldak Kömürsporlu futbolseverler canlı yayın fırsatı. 1966’da Kömürspor’un devamı olarak kurulan, 2011 yılında Zonguldak Kömürspor adını alan Zonguldakspor, 10 Nisan Cuma akşamı saat 22.00’de canlı yayın konusu olacak. Sabah Gazetesi ve A Spor futbol yorumcusu Volkan Demir’in yöneteceği canlı yayının konuğu, Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cuntay olacak. Futbolseverlerin büyük bir keyifle izleyeceği canlı spor programının ilk bölümünde Süper Lig, ikinci bölümünde Zonguldak Kömürspor konuşulacak.

Kulübün mevcut halinin yanı sıra geçmişe yolculuğun yapılacağı canlı program ınstagramın ikili canlı yayın özelliğiyle iznelebilecek. Programı izleyebilmek için Volkan Demir ile Muhammet Murat Cuntay’ın @volkandemir ve @Muhammetmurat67 hesaplarını takip etmeniz yeterli olacak.

Koronavirüs sebebiyle evlerinden çıkmayan ve uzun zamandır futboldan uzak bir yaşam süren Zonguldaklı futbolseverler, Zonguldak Kömürspor konulu canlı yayınla evinde futbol dolu anlar yaşayacak. Dileyen canlı yayına merak ettiği soru ve görüşlerle katılabilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi