2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yönetim, yeni teknik direktör Şenol Demir için normalde geçen hafta yapmayı planladığı fakat zaman darlığı nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı imza törenini bugün düzenledi. Kulüp binasında Kulüp Başkanı Salih Demir’in huzurunda gerçekleşen törende, Şenol Demir ile ekibinde yer alan Barış Şeref, Kenan Aşkan, Yaşar Kabakçı ve Remzi Özdoğru yer aldı.

Salih Demir, daha önce görev yaptığı Zonguldak Kömürspor’u 3. Ligde şampiyonluğa taşıyan Şenol Demir ve ekibine güveninin tam olduğunu söyledi. Demir’in 3’üncü Zonguldak Kömürspor döneminde de başarılı olacağına inandığını dile getiren Başkan, Zonguldaklı hocanın ne kadar isabetli bir karar olduğu geçen hafta deplasmanda 2-0 kazanılan Kırşehir Belediyespor maçında bir kez daha görüldüğünü dile getirdi.

Başkanın bu sözleri üzerine konuşan Şenol hoca, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde önemli bir yeri bulunan Zonguldak Kömürspor’a geri dönmenin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Burası bizim memleketimiz. Zonguldak Kömürspor’un bendeki yeri ayrı. Neticede memleketimin takımı. Uzun aradın sonra yeniden görev başındayız. Bizim burada heyecanımız hiç bitmez. 2 sene, 5 sene ara versek de bitmez. İlk günkü heyecanla görevimize başladık. İlk maçımızı galibiyetle kapattık. Bu galibiyetin devamını getirip, takımı yukarıya taşıyacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Demir ve ekibi, kendilerine Zonguldak Kömürspor’a bağlayan imzayı attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi