Süper Amatör Ligde 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Alaplı Belediyespor’dan ses getirecek kaleci transferi. Sarı-Mavi kulüp, Zonguldak ve Alaplılı futbolseverlerin Zonguldakspor ve Kozlu Belediyespor’dan hatırlayacağı 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Seyhun Türe’yle anlaşmaya vardı. Yılların deneyimi, yarın Alaplı’ya gelerek takımla çalışmalara başlayacak.

Geçen sezon Beykozspor’da forma giyen Seyhun’un kariyer geçmişinde Elmasbançeler, Kars 36 Spor, Elbistanspor, 12 Bingölspor, 1877 Alemdafspor, Mardin 47, Sarıkamış Belediyespor, Osmaniyespor FK, Tatvan GB, Yeni Amasya, Erzin Belediyespor, Kozlu Belediyespor, Zonguldakspor, Araklıspor, Siirtspor, Bugsaşspor, Keçiörengücü, Gazi Belediyespor, Samsunspor deneyimleri var.

Özellikle Zonguldak serüvenindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Seyhun, Kozlu Belediyespor ve Zonguldakspor’da kariyerinin en parlak yıllarını yaşamıştı. 9 yıl aradan sonra başlayacağı 3’üncü Zonguldak döneminde Alaplı Belediyespor’un başarısı için ter dökecek olan Seyhun, sarı-mavi renkler altında başarılı bir sezon geçirip hedeflenen şampiyonluğa büyük katkı sağlamak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi