Eski eş düğünü kana buladı! 1 ölü, 1’i ağır 5 yaralı! Eski eş düğünü kana buladı! 1 ölü, 1’i ağır 5 yaralı!

AW083685_03

Düzce Haber – Düzce Belediyesi, mahallelerden gelen talepler doğrultusunda yeni otobüs duraklarını belirlenen bölgelere konuşlandırıyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü, toplam 40 yeni durağın 18 adedini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, şehir içi toplu taşıma sisteminin her noktada ve her vatandaşa sağlıklı şekilde ulaştırılması adına adımlar atmaya devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu alanlarda otobüs beklemelerini sağlamak için çalışma başlatan müdürlük, merkez genelindeki mahallelerde belirlenen noktalara yeni otobüs duraklarını yerleştiriyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler, bir yandan kent merkezi genelinde tahrip olan, direkleri ve camları kırılan, kötü görünümüne sahip olan otobüs duraklarında yenileme ve onarım çalışmasını gerçekleştirirken, eş zamanlı olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mahalle toplantıları esnasında gelen durak taleplerini de hayata geçiriyor.

Mahalle toplantılarının tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar 18 mahalleye yeni duraklar kazandıran müdürlük, yapılan planlama doğrultusunda toplam 40 yeni durağı vatandaşların hizmetine sunacak. İHA

AW083685_02

Kazada ağır yaralanan şahıs dört yıllık yaşam mücadelesini kaybetti Kazada ağır yaralanan şahıs dört yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

Düğüne kanlı baskın! 1 ölü, 4 yaralı Düğüne kanlı baskın! 1 ölü, 4 yaralı

Düzce Üniversitesi personeli halı saha şampiyonu! Düzce Üniversitesi personeli halı saha şampiyonu!

Kahraman yabancıya tırnaklı sürpriz! Film gibi olay kamerada! Kahraman yabancıya tırnaklı sürpriz! Film gibi olay kamerada!

Jeotermal sıcak su kuyularında, ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti! Jeotermal sıcak su kuyularında, ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti!

Dev dalgaların yol açtığı hasar onarılmaya başlandı Dev dalgaların yol açtığı hasar onarılmaya başlandı

Düzce TSO Meclisi olağan üstü toplandı Düzce TSO Meclisi olağan üstü toplandı

Ağır hasarlı apartmanın beton bağlama noktasında, tepsi çıktı! Ağır hasarlı apartmanın beton bağlama noktasında, tepsi çıktı!

Okula giden kardeşini çamurlu yollarda sırtında taşıdı! Okula giden kardeşini çamurlu yollarda sırtında taşıdı!

Bursaspor ailesi yasta: Yönetici Abdülkadir Kargılı vefat etti Bursaspor ailesi yasta: Yönetici Abdülkadir Kargılı vefat etti

Otomobille hafriyat taşıyan kamyon çarpıştı! 2 ölü, 2’si çocuk 4 yaralı! Otomobille hafriyat taşıyan kamyon çarpıştı! 2 ölü, 2’si çocuk 4 yaralı!

 

Editör: Virda Şahin