Zonguldak Haber – Karadeniz Ereğli ilçesinde 10 Eylül 2023 tarihinde Ilıksu mevkisinde kamp yaptığı bölgede ölü olarak bulunan Bartu Can'un ölümüne dair soruşturma derinleşiyor. İlk başta çene altından vurulduğu tespit edilen Bartu Can cinayeti ile ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. 
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ilıksu mevkisinde kamp yaptığı alanın yakınlarında ölü olarak bulunan ve daha sonra çene altından vurulduğu tespit edilen İçmimar Bartu Can’ın ölümünde soruşturma derinleşiyor. 
Soruşturmada daha önce 3 kişi gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Jandarma ekiplerinin soruşturma kapsamında 3 kişinin daha gözaltına aldığı öğrenildi. 
Gözaltına alınan S.A., O.A., ve A.Y.’nin sorgusu devam ediyor. 
Öte yandan, gözaltına alınan şahıslardan ikisinin taksici olduğu öğrenildi.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatı 171 gündür aranıyor Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatı 171 gündür aranıyor

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Virda Şahin