3 hafta önce Karabük

Karabük’te yapılan uyuşturucu operasyonunda 1,82 gram esrar maddesi ele geçirilirken, mahkemeye çıkarılan zanlı serbest bırakıldı.

3 hafta önce Karabük

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un katılımı ile yapıldı.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde duble yolda hızla ilerleyen ve lastiği patlayan Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan 58 yaşındaki kadın, olay yerinde hayatını kaybederken feci kaza anı ise araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

3 hafta önce Zonguldak

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kendisi hakkında basında çıkan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

3 hafta önce Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  önceki dönem Merkez İlçe Başkan Adayı Olcay Can, CHP il ve ilçe başkanlarına yönelik görevden aldırma çabalarını sert bir şekilde eleştirdi.

3 hafta önce Alaplı

MHP İl Başkan Yardımcısı ve Alaplı eski İlçe Başkanı Serhat Sözer toprağa verildi.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde çöp konteynerlerinin içinde ayıya ait et parçaları bulundu.

3 hafta önce Zonguldak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulunda coşkuyla kutlandı.

3 hafta önce Genel

İstanbul'da yaşayanlar için ev eşyalarını depolamak, sık sık karşılaşılan bir ihtiyaç haline gelmiştir. İstanbul eşya depolama hizmetleri, bu konuda büyük bir rahatlık sağlamaktadır.

3 hafta önce Karabük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Metin Zeyveli ve Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yılmaz’a yaptıkları çalışmalar dolayısıyla almaya hak kazandıkları Patent Belgesini takdim etti.