Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in açıklamalarını ciddiye almadığını belirtti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’in “bir milletvekilliği çıkarsınlar ve öpüp başlarının üzerine koysunlar” sözünü ne ciddiye ne de muhatap almadığını söyledi.

Sayın Başkanın döneminde Ak Partinin 4 milletvekilini zorladığı dönemlerde vardı o bunları çok iyi biliyor diyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen Zonguldak’ta en son konuşacak kişilerden bir tanesidir. Mevcut iktidarın 12 yıl bürokratlığını yapmış bir kişi emekli olduktan sonra başka bir partiden aday adayı oluyor orada olmuyor başka bir partiye geçiyor il bakanlığı yapıyor. Burada siyaseten bize akıl verecek kapasitede bir kişi değil öncelikle bunu belirteyim. Sayın Başkanın döneminde Ak Partinin 4 milletvekilini zorladığı dönemlerde vardı. O bunları çok iyi biliyor. Bugün geldiğimiz noktada pandemi nedeniyle tüm dünyanın sıkıntı yaşadığı bir dönemde, doğal afetlerin olduğu bu dönemlerde siyasi rant devşirmeyi çalışan zihniyet anlayıştır bu. Oysaki Sayın Erkmen Zonguldak’ta il başkanlığı yapıyor burada aday olamazsa mevcut partiden bir başka partiye gidecek veya başka bir ile gidecek. Oysa Zonguldak’ın faydasına, yararına yaptıkları bir iş yoktur. Öyle bir dertleri olsa zaten Zonguldak’ta yapılan çok güzel hizmetler var bunu kendi döneminden de biliyor. O nedenle bu açıklamaları çok ciddiye almıyorum, muhatapta almıyorum. Çünkü geçmişte yaşadıklarımız belli.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi