Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, iğneden ipliğe her ürüne gelen zamların vatandaş ve esnafı mağdur ettiğini söyledi.

Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve gıda gibi birçok tüketim malzemesine üst üste gelen zamların karşısında vatandaşların zor durumda kaldığını belirten Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yaşanan bunca olumsuzluğun yanı sıra peş peşe gelen zamlar vatandaşı canından bezdiriyor. Her geçen gün yaşanan zamlar esnafı mağdur ediyor. Elektrik, doğalgaz, akaryakıt, gıda gibi birçok tüketim malzemesinde üst üste gelen zamlar, başta asgari ücretle çalışan vatandaşlar olmak üzere emeklileri, işçiyi, memuru yani toplumun tamamını ciddi bir şekilde olumsuz etkiliyor. Türkiye’de üretimin olmayışı, dolara endeksli piyasalar, hammaddenin ithal edilmesi, hatta tarım ülkesi olmamıza rağmen tarımsal ürünlerin ithal edildiği bir dönemde hazır tüketime yoğunlaşma zorunda kalan vatandaşlar elde ettiği gelirle geçimini sağlamakta zorluk çekiyorlar. Bunların son bulması ümidiyle Gelecek Partisi olarak tüm teşkilatımızla çalışmaya devam ediyoruz. Son hızla üye çalışmalarımız devam etmektedir. Haziran ayı içerisinde 200’e yakın gelecek gönüllülerini üye yaparak partimize kazandırdık, kazandırmaya da devam etmekteyiz. Bu vesileyle tüm Zonguldak halkımızın önümüzdeki hafta kutlayacağımız kurban bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi