Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarınca il genelinde başlatılan “Bir bot, bir mont” kampanyasında toplanan bot ve montların ihtiyaç sahiplerine dağıtımı başlıyor.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, parti binasında yaptığı açıklamada kampanyanın devam ettiğini ifade ederek ilk etapta toplanan bot ve montların köylerde yaşayan çocuklara dağıtılacağını belirtti.

Kampanyaları süresince Zonguldak halkından çok güzel destekler aldıklarını ifade eden CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, konuşmasına şöyle devam etti:

 ZONGULDAK HALKI ÇOK DUYARLI

 “Başlatmış olduğumuz, küçük kardeşlerimiz için bir bot, bir mont projemizi 1,5 ay önce tüm ilçelerle eş zamanlı olarak başlattık. Kadın Kolları ve Gençlik kollarımızın yapmış olduğu bir projedir. Bugüne kadar çok güzel rakamlarda bot ve mont toplandı kardeşlerimiz için. Bunlar ikinci el değil, tamamen sıfır. Çok güzel destekler aldık. Zonguldak halkı çok duyarlı oldu. Gerçekten herkese tek tek teşekkür ediyorum destek olan tüm arkadaşlarımıza, sevdiklerimize, hiç tanımadığımız ama kalplerimizin aynı çarptığı insanlara çok teşekkür ediyorum.  Bugün itibari ile tüm ilçelerde eş zamanlı olarak dağıtıma başlanacak. Buradaki amacımız kırsaldaki, köylerdeki küçük kardeşlerimizi bulmakta, mahallelerde biraz daha rahat ve her zaman ulaşabildiğimiz için bu projenin kapsamında ikinci kısmında aldık. Önceliği kırsala verdik. Bugün itibari ile kadınlarımız köylere çıkıyor” dedi.

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

İhtiyaç sahibi çocuklar için kampanyalarının devam ettiğini belirten Merve Kır, “15 gün daha toplayacağız, buradan destek olmak isteyenlere sesleniyorum; Herkese kapımız açık. Her hangi bir para kabul etmiyoruz. Yalnızca aldığınız sıfır bir bot ve montu bize bırakırsanız biz onu ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi