Ayçiçek ve beraberindekiler Baştarla Mahallesinde Şaban Köse ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik ettiler, hemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiler.

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı "Bayramda Hep Birlikteyiz" ile birlikte İnağzı Mahalle Başkanı Sercan Şahin, İnağzı Kadın Kolları Başkanı Filiz Yılmaz, Kadın Kollarından Tuğba Yusufoğlu, Mahalle Koordinatörü İsmail Bal, Sosyal İşler Başkanı Özcan Doruk ile ziyaretlerinizi gerçekleştirerek vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Önceki dönem Karaelmas Mahalle Başkanı Recep Kırık ve ailesine AK Parti Merkez İlçe olarak ziyaret gerçekleştirilirken, Karaelmas Mahalle Başkanı Soner İncegül ve yönetimi ile bayramlarını tebrik ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletirken, AK Parti Merkez İlçe Karaelmas Mahalle Başkanı Soner İncegül ve yönetimi ile Ordu Akkuşlular Derneği Başkanı Ömer Oral'a ziyaret gerçekleştirerek bayramlarını tebrik ettiler. Aynı mahallede ikamet eden Gaziler Derneği eski Başkanı Merhum Ramazan Çakal'ın oğlu Yener Çakal’ı ziyaret ederek bayramını tebrik ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi