AK Parti Zonguldak İl Başkan Vekili Ömer Gülay, İl Yürütme Kurulu Üyeleri Çaycuma İlçesinde ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Gülay ve İl Yürütme Kurulu üyeleri son olarak Perşembe Beldesini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve Perşembe Belde Başkanı Bayram Ünbarut’ta hazır bulundu.

Yoğun katılım altında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanvekili Ömer Gülay, “Beldenize yeni binanız hayırlı olsun. Diğer eksikleri gidererek daha güzel olur. Pandemiden dolayı bazı ziyaretlerimizi yapamadık. Pandeminin ara vermesiyle ziyaretlerimize yeniden başladık.

İlçelerimizi ziyaret ederek eksikleri gidermek adına buradayız.

Böyle bir ziyaretlere başladık. İlk ziyaret Zonguldak Merkez ve İlçeleri. İkinci ziyaret Çaycuma İlçesi ve Beldeleri. Seçime giderken eksikleri görmek için buradayız. Teşkilatlarımızla seçime hazır hale gitmek istiyoruz. İnşallah daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

AK Parti Perşembe Belde Başkanı Bayram Ünbarut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri için İl ve İlçe teşkilatına teşekkür etti.

AK PARTİ TEŞKİLATI NEBİOĞLU’NDA

AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Gülay, İl Yürütme Kurulu Üyeleri , AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Ak Parti Nebioğlu Belde Başkanı Kemal Kaçar ve Yönetim Kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde AK Parti Nebioğlu Belde Başkanı Kemal Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Teşkilatını coşkulu bir şekilde karşıladı.

AK Parti İl Başkanvekili Ömer Gülay, ziyarete katılım gösterdikleri için Başkan Kaçar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Pandeminin zayıflamasıyla ziyaretlerimize başladık. İlçe ve beldelerimizi ziyaret etmeye devam etmekteyiz. Hafta sonu Ereğli,Alaplı ve Devrek’i ziyaret edeceğiz. Hep beraber hareket etmemiz başarıyı getirecektir . Çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Belde İlçe beraber hareket edersek başarılarımız devam edecek. Bizim içimizden çıkmış insanların partisidir AK Parti ”dedi.

AK PARTİ BAŞKAN AYDOĞAN’I YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti İl Başkan vekili Ömer Gülay, İl Yürütme Kurulu Üyeleri , AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Ak Parti Nebioğlu Belde Başkanı Kemal Kaçar ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz yıllarda beyin kanaması geçiren ve evinde tedavisi devam eden Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ı ziyaret etti.

Başkan Gülay, Başkan Aydoğan’la bir süre sohbet ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi