Safranbolu'da "Katılımcı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi" hayata geçti Safranbolu'da "Katılımcı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi" hayata geçti

Sakarya Haber - Hendek ilçesinde sıcak havalardan bunalan bir tosun ilginç bir maceraya atıldı. Sahiplerinin elinden kaçarak merkezde başıboş dolaşan tosun, serinlemek için ilginç bir yöntem seçti ve klimalı bir işletmeye girdi. Bu olay ilçeyi birbirine kattı ve cep telefonu ile güvenlik kameralarına yansıdı.

İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum” İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum”

Görüntülerde, tosunun keyifle ilçe sokaklarında dolaştığı ve ardından serinlemek için klimalı iş yerine girdiği görülüyor. İlginç olay, hem iş yerindeki çalışanları hem de çevredeki vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

 

Haftalardır aranan kadının cesedi, denizde bulundu! Haftalardır aranan kadının cesedi, denizde bulundu!

Tosunun serinlediği iş yerinin sahipleri ise tosunun ilginç ziyaretinden oldukça şaşırdı. Ancak ona zarar vermeden, sevecen bir şekilde klimalı ortamda bir süre kalmasına izin verdiler. Daha sonra ise tosunun sahipleriyle iş birliği yaparak onu güvenli bir şekilde geri almaya çalıştılar.

Olay, ilçe sakinleri arasında gülümsemelere sebep oldu ve tosunun bu eğlenceli macerası hızla sosyal medyada paylaşılarak geniş kitlelere ulaştı. Tosunun sıcak havalardan klimalı iş yerinde serinleyerek kendine eğlenceli bir kaçamak yaptığı bu komik olay, hafızalarda unutulmaz anılar olarak yerini aldı. İHA

Minibüsle otomobil çarpıştı! 2’si çocuk 4 yaralı! Minibüsle otomobil çarpıştı! 2’si çocuk 4 yaralı!

Çaycuma’da rezillik: 10 milyon ödenekten bin lira kullanıldı! Çaycuma’da rezillik: 10 milyon ödenekten bin lira kullanıldı!

AW944170_03

AW944170_02

AW944170_01

Editör: Virda Şahin