Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'ne bağlı Bakacakkadı beldesinde, Daha önce de 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Sezgin Özdemir, bugüne kadar beldeye birçok önemli hizmetin AK Parti döneminde geldiğini söyleyerek, önümüzdeki dönem de kendi elektriklerini üretmek için proje ortaya koyacaklarını söyledi.

Özdemir açıklamasında, “Vatandaşlarımız bizim kalıcı hizmetlere imza attığımızı biliyorlar. Ne demişsek fazlasını yaptık. TOKİ 1 ve TOKİ 2’yi gerçekleştirdik. Su ve kanalizasyon hatlarını yeniledik ve elektrik hatlarını yer altına aldık. Birçok kalıcı hizmeti AK Parti zamanında gerçekleştirdik.

Bu dönem de Allah’ın izniyle beldemizin elektriğini kendi üretecek hale getirecek büyük bir “güneş enerji sistemi” kurmayı hedefliyoruz. Beldemiz elektriğinin yanı sıra fazla üretilen elektrik enerjisini de sisteme vererek gelir elde edeceğiz.

ZBEÜ’de Rektör-Öğrenci Buluşmaları devam ediyor ZBEÜ’de Rektör-Öğrenci Buluşmaları devam ediyor

Bunun gibi birçok projemiz hazır zaman içinde vatandaşlarımızla paylaşacağız. Halkımız hep bize güvendi, biz de bu güveni boşa çıkarmadık.

Lafla değil, göz boyamayla değil, gerçek belediyecilikle, hizmetlerle vatandaşımızın karşısına çıktık” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

sezgin-özdemir-afiş

Editör: Murat Barutçu