İstanbul'da şok edici bir olay yaşandı. Bir adam, eski eşinin estetik ameliyatla yaptırdığı göğüs implantlarını zarar verdi. Emniyet yetkililerine teslim olan D.K., eski eşiyle olan anlaşmazlık sonrası bu eylemi gerçekleştirdiğini itiraf etti. D.K., polise verdiği ifadesinde, eski eşinin "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklindeki mesajları üzerine olayı planladığını belirtti. Adli makamlar, adamın tutuklanmasına karar verdi.

İstanbul'da, D.K. adındaki bir kişi, 10 yıllık evliliklerini sonlandırdığı eski eşiyle aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle dikkat çeken bir olaya karıştı. Boşanmadan sonra D.K., eski eşini arayarak "Benim hayatımda yeni biri var. Artık beni aramayı kes. Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde mesajlar aldı. Bu sözler üzerine öfkelenen D.K., korkunç bir plan yaparak eski eşini evine davet etti ve orada eski eşinin estetik ameliyatla yaptırdığı göğüs implantlarını zarar verdi.

Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti

İddiaya göre, D.K. evli oldukları dönemde eşinin daha güzel görünmesi için göğüslerine estetik ameliyatla silikon taktırdırdı. Ancak bir süre sonra çift arasında anlaşmazlıklar yaşandığı için D.K., 10 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Eski eşinin gönderdiği mesajlar D.K.'yı öfkelendirdi. Kağıthane'de bulunan eski eşinin apartmanının önünde bekleyen D.K., 5 Haziran tarihinde işten dönen eski eşini ağzını kapatıp binaya soktu.

Zonguldak-Kilimli tünellerinde  tehlikeli romantizm! Zonguldak-Kilimli tünellerinde tehlikeli romantizm!

İstanbul'da şok edici bir olay yaşandı. Bir adam, elindeki kesici bir cisimle E.K.'nın göğüs implantlarını zarar verdi ve ardından kaçtı. E.K., olayın ardından 112 Acil Servisi'ni arayarak yardım istedi ve hastanede tedavi altına alındı.

E.K.'nın göğüs implantları çıkarıldıktan sonra taburcu edildikten sonra, eski kocası hakkında şikayetçi oldu. D.K., gözaltına alındı ve polise verdiği ifadede eski eşinin göğüslerindeki implantları zarar verdiğini itiraf etti. Olayın sebebi olarak, eski eşinin kendisine tahrik edici mesajlar gönderdiğini ve "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" dediğini öne sürdü.

Antrenman yaparken canından oldu! Antrenman yaparken canından oldu!

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, D.K., çocuklarının güvenliği için adli kontrol talebinde bulundu ancak "yaralama" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Haber Merkezi

Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira

Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi

Editör: Murat Barutçu