AK Parti eski Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci olmak üzere bazı eski parti yöneticileri ve iş adamları İYİ Parti’ye katıldı. 
İYİ  Parti  Genel Merkezinde  düzenlenen törende,Devrek eski AKP Belediye Başkanı (2011-2019) Mustafa Semerci,BBP eski İl Başkan Yardımcısı Şenol Aydın ve eşi Halime Aydın,Zonguldak eski  Alperen Ocakları Başkanı ve BBP Elvanpazarcık Belediye Başkan Adayı Yaşar Şeker ve de işadamı Remzi Toksöz İyi Parti Genel Merkezinde düzenlenen törenle İyi Partiye katıldıalar.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel  başkan  yardımcısı Metin Ergun ,İl Başkanı Yavuz Erkmen,Devrek ve  Kozlu İlçe  Başkanları,İl Disiplin Kurulu Başkanı,bazı İl yönetim ve komisyon üyeleri,Ankara İl Bşk Yardımcısının  katıldığı törende  partiye katılan yeni üyelere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener rozetlerini takarak   hayırlı olsun temennisinde bulunarak ,kendilerine teşekkür etti.
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen  açıklamasında,”Zonguldak'ımız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor.Arkadaşlarımıza başarılar dilerken,iktidara az kaldı diyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi