Yüzlerce işçi akın akın Zonguldak'a geliyor Yüzlerce işçi akın akın Zonguldak'a geliyor

Düzce Haber – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), 8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel felaketi sonrasında üyelerinin mağduriyetleriyle ilgili talepleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) iletti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun talimatıyla, ilgili bakanlıklara iletilen talepler, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık tarafından açıklandı.

Başkan Erdoğan Bıyık, sel felaketinin yaşandığı andan itibaren üyelerle sahada birlikte olduklarını ve taleplerini kamuoyuna ve ilgili bakanlıklara iletmek için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile sürekli temas halinde olduklarını belirtti. Üyelerin talepleri arasında, Beyanname verme sürelerinin uzatılması, vergi ve prim borçlarının ertelenmesi ve faizsiz kredi imkanları gibi konuların bulunduğunu ifade etti.

TOBB'dan gelen yazıya göre taleplerin Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve KOSGEB'e iletilmiş olduğunu duyuran Bıyık, bu süreçte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sürekli olarak kendileriyle iletişim halinde olduğunu ve sorunlarına ve taleplerine duyarlılık gösterdiğini vurgulayarak teşekkür etti. İHA

Arkadaşları saldırmıştı! O madenci konuştu! Arkadaşları saldırmıştı! O madenci konuştu!

Yolcu otobüsü kaza yaptı! 3 yaralı! Yolcu otobüsü kaza yaptı! 3 yaralı!

Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

DTSO, turizm işletmelerinin sorunlarını ve taleplerini ele aldı! DTSO, turizm işletmelerinin sorunlarını ve taleplerini ele aldı!

AW001160_02

Editör: Virda Şahin