Aktaş’a veda ziyareti Aktaş’a veda ziyareti

Düzce Haber –  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen istişare toplantısında, turizm işletmelerinin sorunları ve talepleri ele alındı. Toplantıda DTSO Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, turizmin temiz üretim kaynağı olduğunu vurgulayarak, buna yeterince faydalanamadıklarını ifade etti.

DTSO'nun düzenlediği toplantıda, Düzce'nin turizm potansiyelinin büyük olduğu belirtildi. Ancak altyapı eksiklikleri, tanıtım ve coğrafi bazı dezavantajlar nedeniyle turizmden tam anlamıyla yararlanamadıklarına dikkat çekildi. DTSO ve diğer sivil toplum kuruluşları olarak altyapı ve tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Canpolat, işletmecilerin hizmetlerini daha verimli sunabilmeleri ve daha geniş kitlelere ulaştırabilmeleri için çaba gösterdiklerini aktardı. Bu süreçte Turizm Ar-Ge ofisini hayata geçirdiklerini ve işletmecilerin beklentilerine en yakın çalışmaları yapabilmek için kamu kurumları ve bakanlıklarla iletişimde olduklarını söyledi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde, Kültür ve Turizm Müdürü İlknur Aynan, KOSGEB Müdürü Nejdet Yaşar Şahin, İŞ-KUR Müdürü Ferhat Acar ve Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen de program hakkındaki görüşlerini paylaştılar.

Huzurevi sakinlerinin konseri ayakta alkışlandı Huzurevi sakinlerinin konseri ayakta alkışlandı

DTSO Turizm Ar-Ge Koordinatörü Ömer Özcan ve DTSO Proje ve Ar-Ge Koordinatörü Engin Çavuş ise ülke ve bölge turizminin kısa bilgilerinin yer aldığı infografiği katılımcılarla paylaştılar.

Toplantı, turizm işletmecilerinin de görüşlerini dile getirmesiyle sona erdi. İHA

Babasına kızdı, minibüsü yaktı, kendi de yandı! Babasına kızdı, minibüsü yaktı, kendi de yandı!

Hayvan severler seferber oldu! Hayvan severler seferber oldu!

Togg grevle tanıştı Togg grevle tanıştı

AW001155_03

AW001155_02

Editör: Virda Şahin