Şubat ayında Belediye Meclisi’nde onaylanan ve belediyede makam aracı olarak kullanılmak üzere alınan ülkenin yerli ve milli aracı Togg, Zonguldak’a getirildi.

Daha önce tanıtım amacıyla Zonguldak’a getirilen Togg, vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan açıklamalarında, Togg’un Zonguldak Belediyesi’nde kullanılmasının hayali olduğunu dile getirmiş ve bu doğrultuda gerekli adımları atacağını söylemişti.

Başkan Ömer Selim Alan’ın bu konudaki kararlılığı karşısında CHP’li belediye meclis üyeleri ise, bütçenin yetersiz olduğunu, Togg’a ayrılacak paranın başka bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini savunmuşlardı.

Avukatlara eğitim semineri Avukatlara eğitim semineri

Ayrıca 6 Şubat depreminde bu konunun belediye meclisinde görüşülmesi ve meclisten geçmesi kamuoyunda da tepkiye neden olmuştu.

Yaşanılan olayların ardından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kararlılığını koruyarak Togg hayalini gerçekleştirdi. Başkan Alan, bugün TOGG’u alarak Zonguldak’a getirdi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

togg-mesai

Üvey babasının kendisine tecavüz ettiğini açıklamıştı! Üvey babasının kendisine tecavüz ettiğini açıklamıştı!

Zonguldak'ın Togg'u geliyor: Ekipler yola çıktı! Zonguldak'ın Togg'u geliyor: Ekipler yola çıktı!

Kavga edenleri izlemek isteyen 16 yaşındaki kız, camdan düştü! Kavga edenleri izlemek isteyen 16 yaşındaki kız, camdan düştü!

Akıl almaz tuzak:  Buluşma vaadiyle eve çağırıp gasp ettiler Akıl almaz tuzak: Buluşma vaadiyle eve çağırıp gasp ettiler

Editör: Murat Barutçu