Zonguldak'ın Çaycuma ilçesin bağlı İstasyon Mahallesi'nde annesi M.Ö. markete gittiği sırada F.S. (25) tarafından cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki N.Ö'nün hayatını kaybetmesine ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor. Anne Meryem Ö.’nün 2021 yılında katıldığı “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında üvey babasının da kendisine tecavüz ettiğini söylemişti.

Nisanur bebeğin annesi Meryem Ö.’nin daha önce 3 kez evlilik geçirdiği ve programda da ailesi ile yüzleştiği ortaya çıktı.

Yayaya kavşakta otomobil çarptı! Yayaya kavşakta otomobil çarptı!

Meryem'in Bekir isimli eski eşinin arkadaşı canlı yayına bağlandı ve Meryem'in Bekir ile evliyken sevgilisini yatağın altına sakladığını iddia etti.

Meryem Ö. çocukları için DNA testi de istedi. İlk kocasından Rabia, ikinci kocasından Nisanur isimli iki kız çocuğu olduğunu belirten anne Meryem Özcan, çocuklarını babalarının kabul etmediğini belirterek babalık davası için DNA raporu istemişti.

Programa katılan çok sayıda vatandaş anne Meryem’i yalancılık ve iftira ile suçlayarak yaptıklarını tek tek anlattı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu