6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi 6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi

AK Parti 7'nci olağan kongresini 24 Mart 2021 tarihinde toplamıştı. Bu durumda 8'inci olağan büyük kongre sürecinin 2024 Mart ayına kadar tamamlanması gerekiyor. AK Parti'deki ağırlıklı görüş, yerel seçimlerden önce kongrenin toplanması, milletvekili aday listelerinde gerçekleştirilen değişimin bu kongrede parti yönetimine de yansıtılması yönünde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yeni bir parti vitrini ile gidilmesini istediği belirtiliyor.

CHP ve İYİ PARTİ’DE SANCILI SÜREÇ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda alacağı sonuç CHP’deki atmosferi belirleyecek.

İYİ Parti'de ise, 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde il kongreleri tamamlanmış, büyük kongre seçim sonrasına kalmıştı. İYİ Parti büyük kongre tarihinin yakın zamanda açıklanması beklenmekte.

2023 seçimlerindeki alınan sonuçların muhalefet kanadında kongrelerde önemli rol oynayacağı ifade ediliyor. (Kaynak: Türkiye Gazetesi – Haber 7)

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten  Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet! AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet!

Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar! Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar!

Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam,  gece yarısı kapısına dayandı Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam, gece yarısı kapısına dayandı

Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu

Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü

Editör: Murat Barutçu