19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104.yılı akşamı, Çaycuma merkezde toplanıldı. Çaycuma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından gösteriler yapıldı. Akabinde bir araya gelen binlerce kişi, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri ile bando eşliğinde yürüyüşe geçti. Sık sık slogan atan kalabalığa çevredekiler alkışlarla destek verdi. Her yaştan katılımın olduğu yürüyüşe; Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, ADD Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura, CHP önceki dönem il başkanı ve milletvekili adayı Umut Başoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş topluluğu katıldı.

Coşkulu şekilde görsel şölen oluşan kortej yürüyüşü belediye binası önünde havai fişek gösterisi ile son buldu. (İHA)

AW894853_06

AW894853_04

AW894853_05

AW894853_03

AW894853_01

AW894853_02

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten  Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet! AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet!

Yarışma konusu manda Yarışma konusu manda

Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar! Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar!

Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam,  gece yarısı kapısına dayandı Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam, gece yarısı kapısına dayandı

Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu

Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü

Editör: Murat Barutçu