Gürültüden rahatsız olan vatandaşlar saat 23.00 itibariyle şikâyet ihbarlarında bulunmuşlardı. Polis ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan Geredeli İnşaat çalışanları saat 00.50 olmasına rağmen çalışmalarını sonlandırmadılar.

Öte yandan, çalışanlar belediyeden 00.00’a kadar izin aldıklarını beyan etmişlerdi. Belirtilen zamanın üzerinden yaklaşık 1 saat geçmesine rağmen çalışmaların durdurulmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. (Haber Merkezi)

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten  Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet! AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ten Zonguldak için kritik çağrı: Sana emanet!

Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar! Biri bu duruma dur desin! İnşaat gürültüsünden uyuyamadılar!

Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam,  gece yarısı kapısına dayandı Uzaklaştırma kararını hiçe sayan adam, gece yarısı kapısına dayandı

Giysi pazarında hareketlilik, seçerek aldılar birbirleri ile yarıştılar Giysi pazarında hareketlilik, seçerek aldılar birbirleri ile yarıştılar

Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu Bartın’da Jandarma ele geçirdi! Milyonluk cihaza el konuldu

Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü Eve girip dağıtıp kaçtılar, ekipler peşlerine düştü

Editör: Murat Barutçu