Yeniden Refah Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Necdet Sarı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimde Zonguldak’ta en az 2 milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Saadet Partisi için “Millet İttifakında adaylarını gösterdiler kendileri aday çıkartmadılar” diyen Sarı; “Biz parti olarak Cumhur İttifakıyla seçime giriyoruz ama kendi logomuz ve kendi milletvekili adaylarımızla orada yer aldık. Eğer ki kendileri için ‘Milli Görüş’ diyorlarsa ‘Milli Görüş’ tarihinde ilk defa kendi bayrağı altında seçime girmiyor! Kendi bayrağı altında seçime giren Yeniden Refah Partisidir ve Milli Görüşün tek temsilcisidir” dedi.

Bizim için “Cumhur İttifakına teslim oldular” diyenler önce kendilerine baksınlar diyen Yeniden Refah Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Necdet Sarı, konuşmasına şöyle devam etti:

SEÇİMLER ÜLKEMİZE VE ZONGULDAK’IMIZA HAYIRLAR GETİRSİN

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapacağımız milletvekilliği genel seçimlerimiz ülkemize ve Zonguldak’ımıza inşallah hayırlar getirir. Genel Merkezimizin vermiş olduğu kararla Yüksek Seçim Kuruluna listeler verildikten sonra bizlerde Zonguldak’ta ki sıralamamızı öğrenmiş olduk. Bu sıralamada genel başkanımız 1’inci sıraya bizi layık görmüşler kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bütün ilçe teşkilatlarımıza, belde teşkilatlarımıza, mahalle ve köy teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, bizleri 1’inci sıraya layık gördükleri için çok teşekkür ediyoruz. Diğer sıralamalarda genel merkezimizce yapılan çalışmalarla belirlenmiş oldu. 2-3-4-5 inci sıradaki arkadaşlarımızın da bizden hiçbir farkı yok ama neticede Zonguldak’ta milletvekili sıralamaları merkez ilçenin her zaman 1’inci olduğu bir yerdir onun için bizi birinci sıraya koydular yoksa başka bir neden yok. Bizleri sevindiren diğer bir durumda Gençlik Kolu Başkanımızın genel merkezimiz tarafından genel başkanımızın tensipleriyle listemizde gösterilmesi oldu. Bu gençlik kollarımızda olan arkadaşlarımıza da örnek oldu.

ZONGULDAK’TA İKİ MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ

Bundan sonraki süreçte artık listedeki yerimiz önemli değil bütün kardeşlerimizle beraber Zonguldak’ta Yeniden Refah Partisinden Allah nasip ederse en az 2 milletvekili çıkartmanın çalışmasını yapacağız. Zaten biz bu işe başladığımız günden itibaren köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe dolaşırken de hep 2 milletvekiline talibiz derdik halen aynı görüşteyiz. Teşkilatlarımız bizi sevenler inşallah bizi bu konuda mahcup etmeyeceklerdir. Bizim gayemiz Zonguldak’ımıza, ülkemize hizmet etmek. Tüm dünyadaki mazlumlara hizmet etmektir. İnşallah Zonguldaklı hemşerilerimiz bizleri bu konuda görevlendirirlerse, bizleri milletvekilliğine layık görürler onurlandırırlarsa var gücümüzle ülkemize, Zonguldak’ımıza ve tüm insanlığa hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Bütün teşkilatlarımızda aynı düşünce için mücadele edeceklerdir. Zonguldak’ın eski günlerine dönmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

MİLLETİMİZ HİLAL VE BAŞAK RESMİNİN ALTINA MÜHÜRLERİNİ VURMALARINI RİCA EDİYORUM

Biz Milli Görüşün tek siyasi partisi olarak inşallah bütün milletimizi temsil edeceğiz. Biz Milli Görüşçüyüz ama Zonguldak’ta yaşayan herkesin temsilcisi olacağız. Ben seçildikten sonra Yeniden Refah Partisinin değil bütün Zonguldak’ta ki kardeşlerimin vekili olacağım. Biz parti olarak Cumhur İttifakıyla seçime giriyoruz ama kendi logomuz ve kendi milletvekili adaylarımızla orada yer aldık. Seçim Pusulasının sıralaması yapıldı 8’inci karede cumhur ittifakında da 3’üncü karede olacağız. Milletimizden hilal ve başak bayrağının altına mühürlerini vurmalarını rica ediyoruz.

O ARKADAŞLARIN ŞUANDA NEREDE OLDUKLARINA BAKMAK LAZIM

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamız “Kim Saadet Partisi haricinde ben de Milli Görüşçüyüm derse palyaçoya benzer” dediğinde partimizin genel başkanıydı bende Zonguldak İl Başkanıydım. Zaten hocamızın olduğu her yer Milli Görüşün olduğu yerdir. Ama hocamız rahmetli olduktan sonra o arkadaşlarımızın şuanda nerede olduklarına bakmak lazım. Millet İttifakında adaylarını gösterdiler kendileri aday çıkartmadılar. Eğer ki kendileri için ‘Milli Görüş’ diyorlarsa ‘Milli Görüş’ tarihinde ilk defa kendi bayrağı altında seçime girmiyor! Kendi bayrağı altında seçime giren Yeniden Refah Partisidir ve Milli Görüşün tek temsilcisidir. Kurulduğumuz günden buyana yapmış olduğumuz düzeyli muhalefet dolayısıyla mevcut iktidara gereken şeyleri yaptırdık bundan sonrada yaptırmaya devam edeceğiz.

BİZ HİÇBİR PAZARLIK YAPMADIK YAPANLAR SÖZLERİ ALDI

Biz bu ittifaka girerken 30 tane madde istemiştik ve “bunlar bizim kırmızıçizgimizdir bunları yapacaksanız biz sizinle ittifak yapabiliriz” dedik bir sahur vaktinde de “evet biz sizin taleplerinizi kabul ediyoruz gelin görüşelim” dediler. Böylece bizde ittifaka girmiş olduk. Ama bu ittifak şeklimiz bizim hiçbir şekilde başka siyasi partilerden milletvekilliği adayı göstermedik, cumhurbaşkanı yardımcılığı istemedik, bakanlık istemedik. Bütün yöneticilerimiz kendi bulundukları şehirlerden aday oldular. Kendi gücümüzle inşallah baraj sorunumuz ortadan kalktığı içinde gurubun çok üstünde milletvekili ile milletimizi Ankara’da temsil edeceğiz. Bizi milletvekili pazarlığı yapmadık, bakanlık pazarlığı yapmadık, cumhurbaşkanlığı pazarlığı yapmadık. Biz sadece kendi logomuzla Cumhur İttifakında bulunuyoruz. Bize atılan oy sadece bize yarıyor eğer bu teslim olmaksa benim bildiğim teslim olmak böyle değildir. Hiç aday gösterilmedi cumhurbaşkanlığı yardımcılığı alındı, bakanlık alındımı bilmiyorum ama 24 kişiyi Cumhuriyet Halk Partisi Listelerinden milletvekili adayları olarak gösterdiler. Bizim için “Cumhur İttifakına teslim oldular” diyenler önce kendilerine baksınlar.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9086

Editör: Seçkin