Astoria Grande 855 yolcusuyla Amasra limanına yanaştı! Astoria Grande 855 yolcusuyla Amasra limanına yanaştı!

Yalova Haber - İki gün önce havuzda düşerek başından yaralandığı ve bu kazayı sakladığı öğrenilen ünlü sanatçı Derya Uluğ, Yalova konseri öncesinde fenalaşınca hastanelik oldu. Konsere 1,5 saat gecikmeli çıktığı için seyircilerden tepki gören Derya Uluğ, geçirdiği kazayı anlatmak durumunda kaldı.

Yalova Belediyesi tarafından Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Derya Uluğ sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konsere Derya Uluğ, geç çıkınca seyircilerden tepki gördü. Yaklaşık 1,5 saat geç başlayan konserde sahneye çıkan Derya Uluğ, Yalovalılardan özür diledi.

Damada 4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı Damada 4 milyon TL, geline ise kilolarca altın takıldı

"BAŞIMDA DİKİŞLER VAR"

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

Ünlü sanatçı geçirdiği kazayı belli etmeden konseri tamamlamak istediğini fakat fenalaştığını anlatarak, “Bunu ne size de ne de başkasına yansıtmadan, belli etmeden çıkıp bitirmeyi hayal ediyordum ama ben 2 gün önce bir kaza geçirdim. Başımda dikişler var. Bugün buraya çıkmak için oldukça şartları zorladım ama sahneden önce fenalaştım tekrar. O yüzden huzurunuza geç çıktığım için özür diliyorum. Sağlığım el verdiği sürece sahneyi devam ettireceğimi bilmenizi isterim. Sahneye çok nadirdir spor ayakkabıyla çıktım. Bugün mecbur kaldık” dedi.

Karşıya geçmek isterken otomobil çarptı! Karşıya geçmek isterken otomobil çarptı!

BAŞINDAKİ YARAYI BANDANA İLE GİZLEDİ

Ardından konserine devam eden Derya Uluğ sevilen şarkılarını bu kez Yalovalılar için seslendirdi. Konsere başında bandana ile çıkan ünlü sanatçının, yaralarını gizlemek için bunu kullandığı öğrenildi.

Öte yandan, Derya Uluğ'un talihsiz kazayı havuzda eğlenirken geçirdiği, dengesini kaybederek yere düştüğü ve başını zemine vurduğu iddia edildi.

Konser sonunda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk sahneye çıkarak, başarılı şarkıcıya etkinliğe katılımlarından dolayı çiçek takdim etti. İHA

Motosiklette ehliyet karmaşası Motosiklette ehliyet karmaşası

AW938177_01

AW938177_07

AW938177_05

AW938177_03

Editör: Virda Şahin