Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı ile Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi işbirliğinde valilik binası önünde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışı kampanyasına MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Mehmet Günaydın, partililer ve vatandaşlar destek verdi.

Kan bağışının önemine değinen Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Mehmet Günaydın, “Kan bağışı kampanyası düzenleyerek bizlere destek olan MHP Zonguldak il başkanlığına teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun diğer tüm siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmasını diliyoruz. Çünkü kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır ve kanın tek kaynağı insandır. Maalesef pandemi sürecinde kan bağış sayıları düştü ama kana olan ihtiyaç düşmüyor. O nedenle sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ise şunları söyledi: “Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu bilinciyle bugün burada kan bağışı kampanyası düzenledik. Kanın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmek istedik ve Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezimize destek verdik. Bu desteğin toplumun her kesiminden Türk Kızılay’ına yapılmasını bekliyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi