10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andıç ve yönetimi, Ereğli Gazeteciler Dernek Başkanı Şafak Erel’i ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak söze başlayan İlçe Başkanı Andıç ise; “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Allah hayırlı görevlerde bulunmayı nasip eylesin, Allah yardımcınız olsun. Zor bir dönemde görevi devraldık. Yakın bir zamanda yerel seçimimiz var. Allah nasip ederse burada Ereğli’yi yeniden AK Belediyecilikle tanıştıracağız ve buluşturacağız.” dedi.

BOZKURT: “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN”

Zonguldak'ta yangın! Facia önlendi Zonguldak'ta yangın! Facia önlendi

Ardından söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt “Sizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Başkanım biraz serzenişte bulundu ama biz öncelikle icraat yapalım sonra gezelim, dolaşalım anlayışı ile hareket ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Allah kazasız, belasız görevinizi yapmayı nasip etsin. İcra ettiğiniz görev önemli bir görev. Basın ilkelerine ait bir basın örgütü olarak görev yapıldığı zaman mutlaka dördüncü kuvvet olarak Türkiye’de yer alıyorsunuz. İcra ettiğiniz görev bu anlamda önemli bir görev. Bizler de sizler sayesinde özeleştiri anlamında kendi özeleştirimizi yapıp ona göre siyasetimize yön verebiliyoruz. Bu anlamda icra ettiğiniz görevden ötürü hepinize teşekkür ediyorum”

EREL: “BİZ BİRLİK OLURSAK HER SORUNUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Şafak Erel ise şunları söyledi:

“Vekilim bu özel günümüzde bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile aynı zamanda genç bir kardeşimiz AK Parti İlçe Başkanlığı’na geldi ekibiyle beraber. Tüm birimlerinizle otuz bir kişiye tek tek başarılar diliyorum. Biz sizin dediğiniz gibi dördüncü kuvvet değil birinci kuvvet olarak görüyoruz çünkü bizim kalemimiz var, biz her şeyi görüyoruz. Eğer biz doğruyu yazarsak, halkın adına doğru bilgileri aktarırsak biz her zaman birinci gücüz.  Bizler kalemimizi doğru kullandığımız sürece devletin de, muhalefetin de, iktidarın da, herkesin de yardımcısıyız. Biz Ereğli’de yaşıyoruz. Ereğli’nin sorunlarını çözmek hepimizin davası, parti gözetmeksizin hepimiz bir aileyiz. Biz hepimiz birbirimize muhtacız, ihtiyacımız var. Biz birlik olursak her sorunun üstesinden geliriz” (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet