Saadet Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için anma programı düzenledi.

Soğuksu Hz. Ömer Camii'nde düzenlenen anma programında Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile 54. Hükümet Başbakanı Merhum Necmettin Erbakan'ın vefatının 12. seneidevriyesi münasebetiyle Mevlid-i Şerif okutulup dua edildi. Programa Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer, parti üyeleri ve cami cemaati katıldı.

ÜSTÜNYER, MEVLAM TÜM GEÇMİŞLERİMİZE RAHMET EYLESİN

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer; “Bugün Türkiye Cumhuriyeti 54. Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 12. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Soğuksu Hz. Ömer Camimizde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttuk. Aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızın da ruhlarına hitap olunmak üzere Kur'an okutmuş olduk. Çıkışta da vatandaşlarımıza geçmişlerimizin ruhları için lokma tatlısı dağıttık. Mevla’mız tüm geçmişlerimize rahmetiyle muamele eylesin” dedi.

EROL, DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIMIZI DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle Allah kabul eylesin. Memleketimiz, devletimiz ve milletimiz çok zor bir süreçten, çok acılı bir dönemden geçiyor. Öncelikle hakkın rahmetine kavuşan tüm vatandaşlarımıza Cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz. Ardında kalanlara sabır diliyoruz. Devletimizin, milletimizin bundan sonraki süreçte 13-14 milyon insanımızın yaşadığı o bölgedeki vatandaşlarımızı bundan sonra da desteklememiz gerekiyor. Bizim bu tarafta yani zarar görmeyen deprem olmayan bölgelerde daha fazla çalışıp o kardeşlerimizin uzun bir müddet daha hizmetinde bulunmamız gerekiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz bugün de hem deprem sebebiyle vefat eden kardeşlerimize hem de merhum liderimiz Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın anısına bir Kur'an merasimi düzenledik. Katılan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Hepsi önemli bir katılım vardı çok teşekkür ediyorum. Tüm Zonguldaklı vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.”

Programın sonunda vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi, Milli Görüş Gazetesi dağıtıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin