Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini yayınladığı mesaj ile andı.

Turhan mesajında, “Bu ihtişamlı ve inanılmaz zaferi asla unutturmayacak; şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan, sınırları kanla çizilen son Anayurdumuz Türkiye’yi ve Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumanın hepimizin namus borcu olduğunu bilerek emanetlerine sahip çıkacak ve onları koruyacağız” diyerek şunları söyledi:

Bugün son! Bugün son!

“Onların bayrağı yere düşürmemek için “Allah Allah” nidalarıyla ölüme adeta koşarak gittiklerini unutmayacak ve Şanlı Türk Bayrağı’nı daha yükseklerde dalgalandırmak, indirmek isteyenlerin karşısında da çelik gibi durmak için yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz. Gerektiğinde Seyit Onbaşı, Ezineli Yahya Çavuş, Yozgatlı Mustafa ve daha pek çok kahraman şehidimiz misali bizlerde gözümüzü kırpmadan vatan savunması için canlarımızı feda edeceğiz.

Yıldönümünü heyecanla ve gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunması noktasında kanını toprağa akıtıp canlarını vererek şahadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin